Sobre mi

Em considero una mediadora implicada en la formació de les persones a través de l’art dramàtic i en la producció, creació i programació d’espectacles.

Vull que el meu pas per aquest món tingui un impacte positiu en el màxim de persones possibles que es vulguin deixar ajudar i estimar.

Sé que tinc molt per donar i també per rebre i això em fa feliç.

"Ajuda'm, t'ajudaré a ajudar-te"

George Laferrier

Em sento feliç, talentosa i segura de mi mateixa perquè faig el que m’agrada i tinc ganes de fer-ho, creativa perquè inverteixo en el procès d’aprenentatge convençuda de que l’ensenyança té el seu encant i enamorada perquè estimo les persones que m’hi acompanyen.

Les meves dues passions des de petita sempre han estat l’educació per una societat millor i el teatre.

Si penso en el que m’agradava fer quan era nena sempre em recordo disfressant-me amb els meus i creant espectacles per mostrar a la família en les festes senyalades.

Recordo portar sovint la veu cantant i organitzar i presentar els shows.

També visualitzo la meva habitació amb tauletes i cadires on col·locava els ninots i els feia de mestra.

Em vaig iniciar als escenaris del meu poble amb el grup de teatre amateur dirigit per la Gemma Martinez. Grup que posteriorment he dirigit amb diverses obres de creació.

La meva trajectòria

Ciències Empresarials

Somniava estudiar a l’Institut del Teatre però tenia moltes inseguretats i poca confiança en mi mateixa. Dubtava entre psicologia o magisteri però finalment vaig decidir fer empresarials, pensant en la possibilitat de muntar una empresa en un futur.
La diplomatura no em va engrescar gaire però em va donar una feina fixa amb un bon horari i sou.

L’any 2010 per fi em vaig poder pagar els estudis teatrals que tant desitjava en una escola de teatre de Barcelona. Allà em vaig formar com a actriu en cos, veu, dicció i interpretació.

Companyia La Fresca

Vaig començar a professionalitzar-me al formar part d’una companyia de teatre còmic en la que vam fer espectacles de carrer, musicals, esdeveniments per a restaurants i diverses formacions per seguir aprenent.

Companyia de La Rosa

Vam crear una companyia de Comèdia de l’art amb la mestra Eugènia Gonzalez i vam estar realitzant espectacles de carrer i en diferents teatres de Barcelona, entre ells el Teatre Akadèmia i La Seca Espai Brossa.

Postgrau Arts Escèniques i educació de l'Institut del Teatre

L’any 2013 vaig realitzar la formació que em va canviar la vida. Em va apasionar tot allò que vaig descobrir i va ser des d’aleshores que imparteixo tallers de teatre per a totes les edats

Jomeloguisjomelo.com

Comparteixo escenari des de fa uns anys amb en Moi Aznar i amb la seva companyia de teatre, actuant amb  espectacles familiars i animacions musicals. 

Jomeloguisjomelo_aidapuig
Contes teatralitzats

Contes teatralitzats

Gaudeixo molt interactuant amb els més petits en biblioteques i escoles bressol amb els meus contes educatius.

Videobook actriu

Ah, i pels més curiosos,  també he fet formació d’actriu davant la càmera i he participat en algún curtmetratge. 

El meu poble

Sóc una entregada del meu poble, m’encanta viure a Corbera de Llobregat, on hi tinc la meva familia i he viscut des de petita.

El poble que m’ha fet créixer com a persona i com a professional artística, on hi tinc molt oportunitats i col·laboro amb diverses entitats.

Xarxa Corbera

Participo en aquesta associació programant espectacles familiars per apropar la cultura als més petits. Animo i presento els espectacles amb un personatge molt divertit que vaig crear, la Paquita Xarxera, que ja té el seu propi canal de youtube.

Link als videos ->

Actua Teatre Solidari

L’any 2017 vaig fundar, i encara dirigeixo, un nou grup de teatre amb gent de Corbera amb el que preparem mostres escèniques per a representar en teatres de diferents pobles i  recaptem aliments per a les famílies més necessitades d’aquests.

Link al web

Jaume, el meu company de vida, que està sempre present per guiar-me i aconsellar-me, una font d’aprenentatge mútua en el nostre camí.

Laura, la nostra “croqueta” que m’ha fet recuperar la meva nena interior, apassionar-me pels infants i acompanyar-los en el seu creixement gaudint d’aquesta meravellosa etapa juntes.

Susana, sense l’ajuda incondicional d’una mare dia a dia, res seria possible.