Contacte

Sobre mi

Sóc l’Aïda Puig, actriu i pedagoga teatral de Corbera de Llobregat. 

Em considero una mediadora implicada en la formació de les persones a través de l’art dramàtic i en la producció, creació i programació d’espectacles.

Vull que el meu pas per aquest món tingui un impacte positiu. 

Sé que tinc molt per donar i també per rebre i això em fa feliç.

"Ajuda'm, t'ajudaré a ajudar-te"

George Laferrier

Em sento feliç, talentosa i segura perquè faig el que m’apassiona, creativa amb el procès d’aprenentatge i enamorada perquè estimo les persones que m’hi acompanyen.

Les meves dues passions des de petita sempre han estat l’educació per una societat millor i el teatre.

Sempre disfressant-me i creant espectacles, organitzant-los i presentant els shows per mostrar a la família i amics en les festes senyalades.

Jugant a ser mestra dels meus germans i les meves nines, amigues i cosines.

Em vaig iniciar als escenaris del meu poble amb el grup de teatre amateur dirigit per la Gemma Martinez. Grup que posteriorment he dirigit amb diverses obres de creació.

Somniava estudiar a l’Institut del Teatre però tenia moltes inseguretats i poca confiança en mi mateixa. Dubtava entre psicologia o magisteri però finalment vaig decidir fer Ciències Empresarials, pensant en la possibilitat de muntar una empresa en un futur.
La diplomatura no em va engrescar gaire però em va donar una feina fixa amb un bon horari i sou.

L’any 2010, amb els meus estalvis, vaig poder cursar els estudis teatrals que tant desitjava en una escola de teatre de Barcelona, la Nancy Tuñón. Allà em vaig formar com a actriu en cos, veu, dicció i interpretació.

Vaig començar a professionalitzar-me al formar part d’una companyia de teatre còmic Cia. La Fresca en la que vam fer espectacles de carrer, musicals, esdeveniments per a restaurants i diverses formacions per seguir aprenent.

Vam crear una companyia de Comèdia de l’art amb la mestra Eugènia Gonzalez i vam estar realitzant espectacles de carrer i en diferents teatres de Barcelona, entre ells el Teatre Akadèmia i La Seca Espai Brossa.

Paralel·lament també vaig compartir escenaris amb en Moi Aznar i amb la seva companyia de teatre Jomeloguisjomelo.com, actuant amb  espectacles familiars i animacions musicals.

L’any 2013 vaig realitzar la formació que em va canviar la vida. El Postgrau en Arts Escèniques i educació de l’Institut del Teatre. 

Em va apassionar tot allò que vaig descobrir i va ser des d’aleshores que imparteixo tallers de teatre per a totes les edats en diverses escoles i espais com centres cívics. 

Des del 2016 col·laboro amb La Xarxa Corbera, fundació per a la programació d’espectacles familiars per apropar la cultura als més petits. Animo i presento els espectacles amb un personatge molt divertit que vaig crear, la Paquita Xarxera, que ja té el seu propi canal de youtube.

https://www.youtube.com/channel/UC0vlnOE9qrH8qFpGlTXdXAw

L’any 2017 vaig fundar i dirigir durant 3 anys Actua Teatre Solidari, un grup de teatre amb gent de Corbera amb el que vam representar dues comèdies teatrals de gran qualitat representades al nostre poble i a Vallirana amb les que vam recaptar més de 3 tones d’aliments per a les famílies més necessitades.

L’any 2018 vaig descobrir que podia crear contes teatralitzats pels infants i des d’aleshores que gaudeixo molt interactuant amb els més petits en biblioteques, llars d’infants i escoles amb els meus contes educatius.

Ah, i pels més curiosos, al 2018 també vaig fer formació d’actriu davant la càmera i he participat en algún curtmetratge.

Sóc una entregada del meu poble, m’encanta viure a Corbera de Llobregat, on hi tinc la meva familia i he viscut des de petita.

El poble que m’ha fet créixer com a persona i com a professional artística, on hi tinc molt oportunitats i col·laboro amb diverses entitats.

Jaume, el meu company de vida, que està sempre present per guiar-me i aconsellar-me, una font d’aprenentatge mútua en el nostre camí.

Laura i Joan, les nostres “croquetes” que ens sacsegen i ensenyen dia a dia a ser millors persones. M’han fet recuperar la meva nena interior, apassionar-me pels infants i acompanyar-los en el seu creixement gaudint d’aquesta meravellosa etapa junts. 

Susana, sense l’ajuda incondicional d’una mare dia a dia, res seria possible.