Avís legal

En compliment amb l’establert a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), a continuació s’exposen les dades identificatives del titular d’aquesta pàgina web.

Nom: Aïda Puig Xicola
Nif: 47.796.636-Z
Adreça: C/ Font del Ferro, 30 – Corbera de Llobregat 08757 Barcelona
Pàgina web: http://www.aidapuig.cat
Contacte: aidapuigxicola@gmail.com

Aïda Puig Xicola no pot garantir que el web i el servidor estiguin lliures de virus. No es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a Aïda Puig Xicola. Tampoc no es fa responsable dels retards o bloquejos causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema
d’accés a Internet o en altres sistemes electrònics, ni dels danys que puguin ser causats per tercerespersones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control d’Aïda Puig Xicola.

Aïda Puig Xicola no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços de tercers inclosos en el lloc.

Aïda Puig Xicola es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web, les condicions d’ús, la política de privacitat i cookies, així com l’oferta de productes i serveis oferts a través de la web, i les condicions de venda.
Per a qualsevol suggeriment, consulta, queixa o reclamació podeu contactar amb Aïda Puig Xicola per e-mail (aidapuigxicola@gmail.com).

Acceptació de les condicions generals d’ús de la web

Els termes i condicions que s’indiquen a continuació regulen l’accés i l’ús de la web www.aidapuig.cat gestionada per Aïda Puig Xicola. La navegació per aquesta web i/o la contractació dels productes i serveis oferts, impliquen la conformitat amb les presents condicions generals d’ús.

En cas que qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions fos declarada, total o parcialment, nul·la o ineficaç, la nul·litat o ineficàcia afectarà tan sols a aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, i es tindrà per no posada sense que això n’afecti a la resta de les clàusules.

Resultarà d’aplicació la legislació espanyola i seran competents per conèixer les controvèrsies que es derivin de la interpretació o aplicació d’aquestes clàusules els Jutjats i Tribunals del domicili de l’usuari.

Ús correcte de la web

L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, lespresents condicions d’ús, els bons costums i l’ordre públic. De la mateixa manera l’usuari s’obliga a no utilitzar la pàgina web, els seus continguts o els serveis que es prestin a través d’aquesta amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut de les presents condicions d’ús, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar, fer inaccessibles o deteriorar la pàgina web, els seus continguts o els seus serveis o impedir un normal funcionament de la mateixa per part d’altres usuaris.

Així mateix, l’usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra forma, danyar les dades, programes o documents electrònics que es trobin a la web. L’usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals Aïda Puig Xicola presta el servei, així com realitzar accions que danyin, interrompin o generin errors en aquests sistemes o serveis.

L’usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre dispositiu lògic o seqüència de caràcters que causin o siguin susceptibles de causar qualsevol tipus d’alteració en els sistemes informàtics d’Aïda Puig Xicola o de tercers.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts, obres, marques, gràfics, logos, icones, dibuixos, etc. d’aquesta pàgina web, es troben protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial que són expressament reservats per el titular de la pàgina web o, si escau, per les persones o empreses que figuren com autors o titulars dels drets. No és permès de copiar ni de transmetre’n el contingut, llevat que es tracti d’un ús personal i no comercial. El fet d’utilitzar i d’accedir a la nostra pàgina web no atorga cap llicència ni dret d’ús de qualsevol de les marques presents.

Xarxes socials

El titular de la pàgina web té perfils en algunes de les principals xarxes socials (Facebook, Youtube, Instagram, Twitter). L’usuari que faci ús de les xarxes socials d’ Aïda Puig Xicola, accepta les condicions d’ús i política de privacitat de la xarxa social corresponent. Es recomanable consultar les polítiques de privacitat d’aquestes xarxes socials per conèixer les finalitats d’ús, principalment publicitàries, i la informació de navegació que pot recollir-se a través dels botons d’acció de l’aplicació.

Ús d'imatges

Sempre tinc especial cura en no publicar al web ni xarxes socials fotos no consentides per l’interessat. No obstant això, si voleu que retiri de la pàgina web o xarxes socials alguna fotografia en la que aparegueu vosaltres o els vostres fills/es, podeu fer-ho per e-mail a ( aidapuigxicola@gmail.com ).

Politica de Privacitat

Qui és el Responsable del tractament?
Nom: Aída Puig Xicola
Nif: 47.796.636-Z
Adreça: C/ Font del Ferro, 30 – Corbera de Llobregat 08757 Barcelona
Pàgina web: www.aidapuig.cat
Contacte: aidapuigxicola@gmail.com

Amb quina finalitat tractem les dades personals?
Sóc conscient del valor que té pels nostres clients i col·laboradors la privacitat de les seves dades personals. Per això, només tracto les dades personals estrictament necessàries per gestionar la relació professional i/o comercial que ens uneix. Al facilitar-me les vostres dades de caràcter personal, a través del email incorporat en aquesta pàgina web, ens esteu autoritzant al seu tractament per a la finalitat indicada i que no és una altra que la gestió del servei encomanat, o si escau, facilitar-vos la informació requerida. En el cas dels professionals interessats a col·laborar amb mi, la finalitat del tractament serà gestionar la relació entre les parts i, si escau, posar-nos en contacte per a futures col·laboracions.

En comptades ocasions, i sempre que comptem amb el vostre consentiment, les dades personals facilitades poden ser utilitzades també per enviar informació comercial que us pugui resultar d’interès i sempre relacionada amb els nostres serveis.

Per quant temps conservarem les dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps estrictament necessari per complir amb la finalitat per la qual es van recaptar, per complir amb una obligació legal i/o mentre no ens sol·liciteu expressament que siguin suprimides.

A quins destinataris comuniquem les dades?
Les dades personals només es comunicaran a tercers quan sigui estrictament necessari pel desenvolupament dels serveis contractats o per obligació legal.
D’aquesta manera, si per proporcionar-vos la informació, productes o serveis que ens heu sol·licitat haguéssim de recórrer a altres empreses o professionals (per exemple, col·laboradors externs, Correus, empreses de missatgeria o transports, etc.), només els hi proporcionaríem la informació estrictament imprescindible perquè realitzin la seva comesa i se’ls prohibiria expressament l’ús d’aquesta informació amb cap altra finalitat.

Quins son els drets de l’usuari?
Teniu reconeguts els drets d’accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades; legalment establerts. Podeu exercir els vostres drets en qualsevol moment mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a aidapuigxicola@gmail.com.
En qualsevol dels casos, a la sol·licitud per a l’exercici de qualsevol dels drets haureu d’adjuntar còpia del DNI o document similar, a fi de verificar-ne la identitat del sol·licitant; i especificar el dret o els drets que voleu exercir.

  • Dret d’accés: Se us informarà sobre si estem tractant o no les vostres dades personals i, en tal cas, tindreu dret a obtenir còpia de les dades personals objecte de tractament; així com tota la informació relativa al tractament.
  • Dret de rectificació: Rectificarem les dades personals inexactes i/o completarem les dades personals incompletes atenent a les finalitats del tractament.
  • Dret de supressió: Suprimirem les vostres dades i, en conseqüència, deixarem de tractar-les. S’ha de tenir en compte que en alguns casos les dades personals poden ser necessàries per a la prestació del servei encomanat, o en compliment d’una obligació legal del responsable. En aquests casos, no podrem suprimir-les i us en informarem degudament.
  • Dret de limitació del tractament: Podeu sol·licitar la limitació del tractament en els casos legalment previstos. Per exemple, per a la formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret de portabilitat de les dades: Quan sigui tècnicament possible, transferirem les dades personals directament a un altre responsable que ens designeu.
  • Dret d’oposició: Deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, basades únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils, quan produeixin efectes jurídics.

Si teniu qualsevol dubte sobre l’exercici dels drets, o sobre qualsevol altre aspecte relatiu al tractament de les dades personals, podeu contactar amb nosaltres per e-mail ( aidapuigxicola@gmail.com ).

Politica de Cookies
La meva pàgina web no utilitza cookies en els processos interns de funcionament. En cap cas s’utilitzen cookies per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. Aïda Puig Xicola informa que l’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les cookies. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.
Condicions generals

Informació sobre els productes i serveis
Les presents condicions de venda regulen la compra de productes i la contractació de serveis oferts per Aïda Puig Xicola a través de la web, i s’entendran acceptades per l’usuari al moment de formalitzar l’encàrrec o finalitzar el procés de compra.

Ets un centre i vols treballar amb nosaltres?
En cas d’estar interessat en rebre informació sobre els meus tallers, podeu contactar amb mi via email. En el termini de cinc (5) dies hàbils em posaré en contacte amb vosaltres, a través de l’adreça electrònica facilitada, per facilitar-vos la informació requerida. Si el professional designat per realitzar el taller no pot assistir, Aïda Puig Xicola assignarà un professor substitut. En cas de cancel·lació d’una classe per part d’Aïda Puig Xicola i no poder oferir cap professor substitut, es reemborsarà la part proporcional del preu satisfet.

Ets un alumne/a o pare/mare d’alumne/a i vols inscriure’t a un taller?
Si ets un/a alumne/a o pare/mare d’alumne/a i vols inscriure’t a un dels meus tallers, només has d’enviar un email a aidapuigxicola@gmail.com.

T’interessa contractar un espectacle o conte teatralitzat?
En cas d’estar interessat en rebre informació sobre els espectacles o contes teatralitzats, podeu contactar amb mi via email. En el termini de cinc (5) dies hàbils em posaré en contacte amb vosaltres, a través de l’adreça electrònica facilitada, per facilitar-vos la informació requerida.