Contacte

La Cartera Reial Melina

Conte teatralitzat per Nadal

Sinopsis

La Melina era una nena com qualsevol altra, vivia en una casa molt gran amb moltes coses i tenia moltes, moltíssimes joguines però ella se seguia avorrint. Una nit pensava en el que demanaria als Reis Mags aquell any a la carta i de sobte va rebre una visita molt especial, una visita que li va canviar la vida. A partir d’aquell dia, la Melina mai més es sentiria sola i avorrida, tenia una gran missió que la feia sentir molt útil i feliç. Teniu ganes de descobrir què va passar? No us perdeu aquest conte tant màgic dels fanalets de reis!

Fitxa didàctica

A l'inici del conte es capta l'atenció de manera interactiva perquè els més petits estiguin atents a la història.

El conte és la història de la protagonista, la Melina, i ens porta a la seva infantesa per emocionarnos amb les il·lusions i conflictes dels infants i reviure alguns moments escenificant-los amb el públic interpretant els personatges que acompanyen la Melina en el seu viatge.

Hi participen quatre persones del públic que es disfressen simbòlicament de personatges del conte i participen de la representació en un moment donat fent així un espectacle més dinàmic i entretingut també pels acompanyants.

La historia es narra amb diferents elements sonors i d’atrezzo, com instruments, amb elements de vestuari i decorats minimalistes que permeten estimular la imaginació.

Es treballen els sentits dels infants a través de diferents impulsos que van rebent durant la representació ja sigui participant activament o fent d'espectadors.

Es fomenta la recuperació de l’antiga tradició dels fanalets de llum per la nit de reis perquè els propis infants els puguin construir i lluir-los pels carrers el dia de la rua.

Objectius

  • CREAR NOUS ESPECTADORS
  • AFAVORIR L'ATENCIÓ I ESCOLTA ACTIVA
  • POTENCIAR EL GUST PELS CONTES
  • FOMENTAR LA CULTURA
  • DESENVOLUPAR LA IMAGINACIÓ
  • FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ DELS INFANTS
  • MANTENIR LA IL·LUSIÓ DE LA NIT DE REIS
  • RECUPERAR L’ANTIGA TRADICIÓ DELS FANALETS

Fitca tècnica

Durada: 45' (familiar)

Muntatge: 30'

Desmuntatge: 15'

Espai: 3x3 m (interior o exterior)

Edat: Familiar Espectadors: 10-100