Contacte

M'apassiona

• Posar-me davant del públic, cantar i ballar per animar les festes
• Veure les cares d’alegria i sorpresa dels infants imitant les coreografies i cantant les cançons dels diferents espectacles.
• Fer gaudir a les persones que hi assisteixen i transmetre uns bons valors apropant tothom a la cultura

LA REINA CARNESTOLTES

Animació de Carnestoltes per a públic familiar amb els dos personatges típics de la festivitat: La Reina Carnestoltes i la Vella Quaresma. S’adapta a mida segons les necessitats de l’escola i/o entitat organitzadora de l’event. A través de rimes i música la Reina Carnestoltes engresca als infants i els fa participar per tal d’animar aquesta festa tant esbojarrada i anuncia les consignes que hauran de seguir durant la setmana. Passada aquesta torna a aprèixer junt amb la Vella Quaresma amb un divertit enfrontament que donarà per acabada la setmana de gresca i xerinola.

ANIMACIÓ BALLA BALLA

Animació amb els personatges típics de les festivitats que es celebren a la llar d’infants durant l’any i amb les cançons populars que coneixen els infants. Cada cançó té la seva proposta de joc amb diferents elements i estan unides per una petita actuació relacionada amb cada estació. Podem afegir cançons típiques de la vostra llar d’infants i adaptar-ho al vostre gust.